Waarom Cool Mist Luchtbevochtiger Voordelen zijn de coolste

coolste

Wanneer u een luchtbevochtiger kiest, is de belangrijkste keuze die u moet maken, tussen een koele mistbevochtiger en een warme mistbevochtiger.
Warme luchtbevochtigers koken water om stoom te creëren. Dit wordt vervolgens in de atmosfeer van uw kamer gespoten om de hoeveelheid vocht in de lucht te verhogen.

Koele mistluchtbevochtigers zijn er in twee soorten: verdampingsbevochtigers en ultrasone luchtbevochtigers:

• Verdamping – In een verdampingsbevochtiger trekt een ventilator warme lucht uit de kamer en gebruikt deze om water te verdampen dat zich in een lont bevindt. De lucht wordt vochtiger naarmate water van nature verdampt en wordt afgevoerd.
• Ultrasoon – in plaats van een ventilator te gebruiken, gebruikt een ultrasone luchtbevochtiger hoogfrequente ultrasone trillingen om het water te verdampen, waardoor ze aanzienlijk stiller worden.
De voordelen van een koelluchtbevochtiger neigen opwegen tegen die van de warme mistvariëteit, en koel-mistversies zijn doorgaans populairder. Hieronder bekijken we enkele van de belangrijkste voordelen van de aanschaf van een koele mistbevochtiger en hoe deze gelijk is aan of beter is dan de warme mistbevochtiger in elk gebied.

Cool Mist Luchtbevochtiger Voordelen: Comfort

Comfort

Een van de belangrijkste redenen om een ​​luchtbevochtiger te krijgen, is vanwege de comfort- en gezondheidsvoordelen die zij u en uw gezin kunnen bieden. Het verhogen van de luchtvochtigheid in de kamer kan helpen om astma en allergische reacties te verminderen en comfort te bieden aan iedereen met verkoudheid.
Het verhogen van de luchtvochtigheid houdt de binnenkant van uw neusgangen goed gesmeerd, wat u kan helpen sneller te genezen en over het algemeen de gezondheid van de sinus verbetert. Een luchtbevochtiger kan ook helpen bij het voorkomen van snurken, wat een aanzienlijke toename van het kwaliteitsniveau van uw slaap (of uw partners!) Kan veroorzaken.

Cool Mist Luchtbevochtiger Voordelen: Veiligheid

Een koelnevelluchtbevochtiger heeft om veiligheidsredenen de voorkeur boven een warme mistbevochtiger. Omdat een warme mistbevochtiger water kookt om stoom te creëren, bestaat het risico dat kinderen of huisdieren zichzelf op het apparaat verbranden, daarom moet elke kamer die waarschijnlijk door kinderen of huisdieren wordt betreden, een koele mistluchtbevochtiger hebben in plaats van een warme.

Cool Mist luchtbevochtiger Voordelen: kosten

best-cool

Omdat een warme mistbevochtiger warmte gebruikt om water te koken, verbruikt deze meer energie dan een koelwaterbevochtiger die alleen een ventilator gebruikt. Als u overweegt om uw luchtbevochtiger voor een groot deel van de dag aan te hebben of overweegt om meer dan één luchtbevochtiger voor uw huis te kopen, stapelen de extra kosten zich op. Door een koelwaterbevochtiger te kopen, kunt u een merkbare hoeveelheid tijd besparen.

Cool Mist luchtbevochtiger Voordelen: bedekt gebied

Koele luchtbevochtigers verspreiden hun effecten meestal over een veel groter gebied, warme luchtbevochtigers hebben meestal een meer geconcentreerd effect dicht bij de luchtbevochtiger met minder effect verder weg. Om deze reden hebt u voor de kleinste kamers misschien de voorkeur aan een warme mistbevochtiger, maar de meeste kamers zijn beter geschikt om te worden uitgerust met een kleine mistbevochtiger.

Conclusie

Concluderend, terwijl de bevochtiger met warme mist zijn voordelen heeft, verliest hij toch ten opzichte van de bevochtiger met koele mist op belangrijke gebieden van veiligheid, kosten en dekking.

Voor de meeste gebruikers die hun comfort en gezondheid willen verbeteren, wordt aanbevolen dat ze kiezen voor de cool mist-luchtbevochtiger.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *